Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JESUITAS F.C. (1421260) - Espioca (994732) » 670521662: T65/J10/V

Liga 670521662 Información oficial sobre el partido 670521662 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.206 (5719)

JESUITAS F.C. Alineación oficial del equipo 'JESUITAS F.C.' en el partido 1 - 0 Espioca Alineación oficial del equipo 'Espioca' en el partido
Alan Bandino (89') 1 - 0
JESUITAS F.C. Alineación oficial del equipo 'JESUITAS F.C.' en el partido 1 - 0 Espioca Alineación oficial del equipo 'Espioca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JESUITAS F.C. Alineación oficial del equipo 'JESUITAS F.C.' en el partido 1 - 2 Espioca Alineación oficial del equipo 'Espioca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,3 % 66,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JESUITAS F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de IHS. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Alan Bandino xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alan Bandino! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nimrod Nuna va fer una magnífica centrada, però la rematada de José Frederico Elias va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a IHS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 段 (Duan) 忠兴 (Zhongxing), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Ravi Rajput es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): IHS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josimar Todeschini en un 1 contra 1 amb el porter Alain Wurtz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Óskar Birkisson de IHS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Espioca

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Emelino Juarros, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Levente Nedeczky no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Juan Guillermo Olano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Espioca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Arnfinn Gjerde, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Éric Cuny, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lioz Yakhin de Espioca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.