Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antartika FK (1578600) - TARAZONA ASCENSO ARAGON (118869) » 670521641: T65/J4/V

Liga 670521641 Información oficial sobre el partido 670521641 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.206 (5719)

Antartika FK Alineación oficial del equipo 'Antartika FK' en el partido 1 - 2 Panteres Negres Alineación oficial del equipo 'Panteres Negres' en el partido
0 - 1 Shani Beusch (3')
Ander 'Txiki' Azkutia (49') 1 - 1
1 - 2 Cene Štrakl (64')
Antartika FK Alineación oficial del equipo 'Antartika FK' en el partido 1 - 2 Panteres Negres Alineación oficial del equipo 'Panteres Negres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antartika FK Alineación oficial del equipo 'Antartika FK' en el partido 2 - 1 Panteres Negres Alineación oficial del equipo 'Panteres Negres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antartika FK

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ander 'Txiki' Azkutia va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Ander 'Txiki' Azkutia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 9 (Ocasión evento especial rápido + pase): Bikendi Mendiguren va marxar per velocitat al minut 9 i va fer una passada de la mort a Ander Luluaga, però aquest va fallar.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Iker 'Aizkolari' Etxaberria va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Ezio Di Noia va fer una magnífica aturada al minut 71, tot i el bon llançament de falta de Ander Luluaga.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Jaizkibel Iolanda de Antartika va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Panteres Negres

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Shani Beusch va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Panteres i marcant el 0 - 1.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cene Štrakl va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Panteres van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jody Lo Iacono va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 62 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cene Štrakl no va ser aprofitada per en Segismundo Martínez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.