Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Riudebitlles (1337384) - Espioca (994732) » 670521626: T65/J1/V

Liga 670521626 Información oficial sobre el partido 670521626 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.206 (5719)

Cinco Jotas Alineación oficial del equipo 'Cinco Jotas' en el partido 1 - 2 Espioca Alineación oficial del equipo 'Espioca' en el partido
0 - 1 Juan Guillermo Olano (51')
Lubomír Zvonek (73') 1 - 1
1 - 2 Maarek Osila (79')
Cinco Jotas Alineación oficial del equipo 'Cinco Jotas' en el partido 1 - 2 Espioca Alineación oficial del equipo 'Espioca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cinco Jotas Alineación oficial del equipo 'Cinco Jotas' en el partido 0 - 2 Espioca Alineación oficial del equipo 'Espioca' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cinco Jotas

Goles Goles

  • 106 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Lubomír Zvonek va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 73, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del 5J, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): 5J van sortir al contraatac al minut 39, però Aleix Nadeu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de 5J, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Ioritz Paredes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El 5J va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Lubomír Zvonek va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Akbar Chatripour de 5J va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Espioca

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Guillermo Olano es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Maarek Osila va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Espioca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Romeo Di Paolo va quedar-se sol davant el porter Francisco José Jiménez de Asín, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Éric Cuny que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Maarek Osila de Espioca, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Éric Cuny quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Francisco José Jiménez de Asín, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Levente Nedeczky va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.