Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terrycoco (1364864) - Mohamed Ali (489095) » 670521535: T65/J6/V

Liga 670521535 Información oficial sobre el partido 670521535 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.204 (5717)

Merodeadores Alineación oficial del equipo 'Merodeadores' en el partido 3 - 1 La maglia roja Alineación oficial del equipo 'La maglia roja' en el partido
Gaspar Roldán Rendon (11') 1 - 0
Desiderio Tui (18') 2 - 0
Desiderio Tui (26') 3 - 0
3 - 1 Maríani Alberto Rodríguez (68')
Merodeadores Alineación oficial del equipo 'Merodeadores' en el partido 3 - 1 La maglia roja Alineación oficial del equipo 'La maglia roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Merodeadores Alineación oficial del equipo 'Merodeadores' en el partido 6 - 2 La maglia roja Alineación oficial del equipo 'La maglia roja' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merodeadores

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Gaspar Roldán Rendon de Merodeadores, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Desiderio Tui va marcar el 2 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, el Merodeadores va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Desiderio Tui, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Gaspar Roldán Rendon va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gabri Solanelles va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Desiderio Tui, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gaspar Roldán Rendon. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gabri Solanelles va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jarosław Puszcz al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Óscar Fortún va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gaspar Roldán Rendon de Merodeadores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gaspar Roldán Rendon va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

La maglia roja

Goles Goles

  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 68, el jugador visitant Maríani Alberto Rodríguez va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Hans Hallenberg va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pedro Mendicute.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): maglia van seguir progressant per la banda dreta. Frederik Ropohl va tenir la seva oportunitat al minut 40, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.