Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stormclaws (125652) - Soccer City Athletics (49210) » 670521513: T65/J14/V

Liga 670521513 Información oficial sobre el partido 670521513 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.203 (5716)

Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 4 - 1 Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido
0 - 1 Armin Moltied (9')
Józef Tylicki (30') 1 - 1
Vincenzo Pace (33') 2 - 1
Alfredo Cavalcanti (36') 3 - 1
Thiều Hải Nam (77') 4 - 1
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 4 - 1 Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 0 - 2 Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido
Tiene mucha potra 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormclaws

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gino Biondaro és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Józef Tylicki perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): El Stormclaws era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vincenzo Pace va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Stormclaws sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Alfredo Cavalcanti va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Gino Biondaro de Stormclaws va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Thiều Hải Nam que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): El Stormclaws va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Józef Tylicki la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Stormclaws va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Gino Biondaro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Stormclaws, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Sampsa Kärkäs va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thiều Hải Nam de Stormclaws es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Soccer City Athletics

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Armin Moltied va posar els visitants Athletics per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Athletics va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Csanád Magyar va quedar-se sol davant el porter Paweł Wrzesień, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Armin Moltied va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paweł Wrzesień va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Athletics va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Paweł Wrzesień va desviar el xut final de Bertomeu Marcet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Athletics va deixar en bona posició a en Neale Cobain per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antti Puhakka de Athletics es va guanyar la targeta groga merescudament.