Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stormclaws (125652) - Castolo F.C. (492237) » 670521490: T65/J9/V

Liga 670521490 Información oficial sobre el partido 670521490 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.203 (5716)

Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 3 - 1 Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido
Marlon Neusbaum (7') 1 - 0
Gino Biondaro (44') 2 - 0
2 - 1 Adelardo Louzao (48')
Józef Tylicki (69') 3 - 1
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 3 - 1 Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 0 - 1 Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormclaws

Goles Goles

  • 186 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Stormclaws. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Marlon Neusbaum va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Gino Biondaro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Stormclaws van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Józef Tylicki.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Stormclaws sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Józef Tylicki, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfredo Cavalcanti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Legio VII Gemina

Goles Goles

  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 els aficionats de Gemina van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Adelardo Louzao va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Adelardo Louzao va estar a punt de posar per davant a Gemina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paweł Wrzesień va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ignacio De la Maza va fer una jugada per la banda esquerra, però Paweł Wrzesień va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Segorbe al minut 22 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): José Serrano quasi marca en una jugada assajada de córner que César Busto havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Reyes Toledo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Paweł Wrzesień va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Gemina va estar a punt d'empatar al 68 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Isidro Ferrer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Francisco Moreno de Gemina es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.