Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stormclaws (125652) - POZUELO (1454884) » 670521483: T65/J7/V

Liga 670521483 Información oficial sobre el partido 670521483 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.203 (5716)

Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 1 - 3 POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido
0 - 1 Orhan Rüzgar (25')
0 - 2 Orhan Rüzgar (40')
Józef Tylicki (42') 1 - 2
1 - 3 Peter Adolfsson (67')
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 1 - 3 POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 0 - 1 POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormclaws

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Stormclaws va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Józef Tylicki, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stormclaws va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sorin Ivan va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Stormclaws sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vincenzo Pace, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Józef Tylicki va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Józef Tylicki de Stormclaws amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

POZUELO

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Stormclaws. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Orhan Rüzgar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del POZUELO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 25.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Orhan Rüzgar va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a POZUELO.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Peter Adolfsson de POZUELO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el POZUELO va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jaume Mezquida s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jaume Mezquida al minut 41.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Albert Ferster després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mirosław Hasiuk va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Orhan Rüzgar es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Orhan Rüzgar de POZUELO va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 53 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Santiago Ñoras quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mirosław Hasiuk, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Albert Ferster va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.