Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atleticoborrajas FC (1337685) - maestromadridista (1420742) » 670521446: T65/J12/V

Liga 670521446 Información oficial sobre el partido 670521446 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.202 (5715)

MANEL C.F. Alineación oficial del equipo 'MANEL C.F.' en el partido 1 - 2 maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido
Yıldırım Onur Kılıçdaroğlu (40') 1 - 0
1 - 1 Tomasz Adamczuk (48')
1 - 2 Sédar Damfakha (83')
MANEL C.F. Alineación oficial del equipo 'MANEL C.F.' en el partido 1 - 2 maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MANEL C.F. Alineación oficial del equipo 'MANEL C.F.' en el partido 0 - 3 maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MANEL C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va premiar MANEL amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Yıldırım Onur Kılıçdaroğlu va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Austin Orane, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Kopano Mkhalee va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MANEL que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El MANEL va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Dalibor Bína va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MANEL va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rambod Attarian va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Juan Cuadrado de MANEL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

maestromadridista

Goles Goles

  • 164 Minuto 48 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Tomasz Adamczuk va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sédar Damfakha que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a maestromadridista.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Tomasz Adamczuk de maestromadridista, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Tomasz Adamczuk va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Marcelo Valencia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Humphrey Parker va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): maestromadridista va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Humphrey Parker va desviar el xut final de Marcelo Valencia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Gustavo Cíes va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Humphrey Parker, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): maestromadridista va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Marcelo Valencia va quedar-se sol davant el porter Humphrey Parker, però aquest va poder aturar el xut.