Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bassa de les oronetes (118368) - LAS 40 EN BASTOS (1596573) » 670521419: T65/J5/V

Liga 670521419 Información oficial sobre el partido 670521419 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.202 (5715)

bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido 3 - 0 Olyboys FC Alineación oficial del equipo 'Olyboys FC' en el partido
Omke Wege (8') 1 - 0
Bogdan Polyarush (12') 2 - 0
Edward Duliński (70') 3 - 0
bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido 3 - 0 Olyboys FC Alineación oficial del equipo 'Olyboys FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido 2 - 1 Olyboys FC Alineación oficial del equipo 'Olyboys FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,9 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bassa de les oronetes

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va premiar oronetes amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Omke Wege va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de oronetes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bogdan Polyarush progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Edward Duliński de oronetes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Bogdan Polyarush una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 21, però una magnífica aturada de Juan Carlos Roldán va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El oronetes ho intentava per la dreta per mitjà de Bunroeun Oung, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Olyboys FC

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Mikel Goiate quasi redueix la diferència al marcador al minut 17, però una gran estirada d'en Botond Tihor va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mitchell Elmes la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Olyboys havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Clemenzo Vilas que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 74 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Mikel Goiate amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miquel Farràs de Olyboys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Luis Monereo.