Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atleticoborrajas FC (1337685) - KomidaparaZebras.es (441762) » 670521408: T65/J2/V

Liga 670521408 Información oficial sobre el partido 670521408 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.202 (5715)

MANEL C.F. Alineación oficial del equipo 'MANEL C.F.' en el partido 2 - 4 KomidaparaZebras.es Alineación oficial del equipo 'KomidaparaZebras.es' en el partido
0 - 1 Keno Smith (5')
Igari Idoiaga (17') 1 - 1
Bruno Di Paolo Emilio (19') 2 - 1
2 - 2 José Cifontes (22')
2 - 3 Paolo Pogliani (63')
2 - 4 Keno Smith (79')
MANEL C.F. Alineación oficial del equipo 'MANEL C.F.' en el partido 2 - 4 KomidaparaZebras.es Alineación oficial del equipo 'KomidaparaZebras.es' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
MANEL C.F. Alineación oficial del equipo 'MANEL C.F.' en el partido 1 - 8 KomidaparaZebras.es Alineación oficial del equipo 'KomidaparaZebras.es' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MANEL C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors del MANEL amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 17, deixant Igari Idoiaga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MANEL eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 19, Bruno Di Paolo Emilio va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 50 minuts, el MANEL va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Östen Kvarn va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Michael Hrstka de MANEL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

KomidaparaZebras.es

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Florin Păteanu va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 5 de joc. Keno Smith es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en José Cifontes per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 63, quan Paolo Pogliani va posar els visitants Zebras per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Keno Smith va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Zebras a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paolo Pogliani va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pieter-Jan Steehouwer, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pieter-Jan Steehouwer va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MANEL. La jugada d'estratègia del Zebras per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nguyễn Phước Thanh va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Pieter-Jan Steehouwer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Zebras van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Pieter-Jan Steehouwer des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo Pogliani de Zebras es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.