Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad Pegaso (1434046) - AE González (125933) » 670521387: T65/J11/V

Liga 670521387 Información oficial sobre el partido 670521387 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.201 (5714)

Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 2 - 1 Angelo&Nico F.C. Alineación oficial del equipo 'Angelo&Nico F.C.' en el partido
0 - 1 Gianfranco Succu (21')
Imeldo García Ferreros (35') 1 - 1
Alcadio Boixadós (61') 2 - 1
Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 2 - 1 Angelo&Nico F.C. Alineación oficial del equipo 'Angelo&Nico F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gommibearstein Alineación oficial del equipo 'Gommibearstein' en el partido 3 - 1 Angelo&Nico F.C. Alineación oficial del equipo 'Angelo&Nico F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gommibearstein

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Imeldo García Ferreros va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Gommibearstein empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Corria el minut 61 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alcadio Boixadós, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Gommibearstein per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alcadio Boixadós, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Rojas va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Paolo Eschringen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rafael Eleicigui va ser clau en la jugada d'atac de Gommibearstein al minut 31, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alcadio Boixadós, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Đặng Quốc Huy que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Alcadio Boixadós va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gommibearstein.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Rojas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Marc Bernardet de Gommibearstein va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Angelo&Nico F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ektoras Emvoliadis encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Gianfranco Succu només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ektoras Emvoliadis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gianfranco Succu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 264 Minuto 82 (Ocasión de penalti): En Manuel Valero Martínez va llençar un penal al minut 82. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.