Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kowalski wanderers (124472) - Real Zaragoza SAD (1414835) » 670521365: T65/J5/V

Liga 670521365 Información oficial sobre el partido 670521365 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.201 (5714)

kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido 4 - 1 U.E. Winterfell Alineación oficial del equipo 'U.E. Winterfell' en el partido
Fabian Szemoński (5') 1 - 0
Wilbert Kuan (80') 2 - 0
2 - 1 Xavier Prod Homme (83')
Tobias Lebherz (84') 3 - 1
Tobias Lebherz (89') 4 - 1
kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido 4 - 1 U.E. Winterfell Alineación oficial del equipo 'U.E. Winterfell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido 3 - 0 U.E. Winterfell Alineación oficial del equipo 'U.E. Winterfell' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kowalski wanderers

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Fabian Szemoński, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. wanderers es posava per davant!
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Wilbert Kuan va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): wanderers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tobias Lebherz va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de wanderers a 4 - 1. Tobias Lebherz va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 14 quan Adnane Yakhloufi de wanderers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kalle Kronstrand va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Óscar Maura va rematar alt.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El wanderers ho intentava per la dreta per mitjà de Kalle Kronstrand, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 73 podia haver acabat en gol, però Bernard Lumineau va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Einar Maura, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tarenaldo Lozano de wanderers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

U.E. Winterfell

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 83 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Xavier Prod Homme.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Hans Staidl quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Thilina De Mel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Roko Spaćal van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Tobias Lebherz a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jan Lorenz que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Xavier Prod Homme va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Francisco Desgurra no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Jan Lorenz de Winterfell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.