Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zaragoza SAD (1414835) - Hércules (772650) » 670521352: T65/J2/V

Liga 670521352 Información oficial sobre el partido 670521352 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.201 (5714)

U.E. Winterfell Alineación oficial del equipo 'U.E. Winterfell' en el partido 1 - 3 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
0 - 1 Senna Havenaar (17')
0 - 2 Diogo Miranda (26')
Bitchiko Guliashvili (64') 1 - 2
1 - 3 Marcos Salvadores (78')
U.E. Winterfell Alineación oficial del equipo 'U.E. Winterfell' en el partido 1 - 3 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.E. Winterfell Alineación oficial del equipo 'U.E. Winterfell' en el partido 1 - 3 Racing Total Club Alineación oficial del equipo 'Racing Total Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,2 % 74,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Winterfell

Goles Goles

  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Bitchiko Guliashvili va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Winterfell, al minut 64. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Thilina De Mel va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 69, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Alin Davidescu quasi marca en una jugada assajada de córner que Xavier Prod Homme havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Alin Davidescu, el jugador de Winterfell va ser expulsat al minut 82.

Racing Total Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Senna Havenaar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Passaven 26 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Diogo Miranda va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Marcos Salvadores de Racing va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Máximo Remedios va fer al minut 6 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Senna Havenaar, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Diogo Miranda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, el Racing va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Julio Romano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Julio Romano es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.