Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OscureR Evolution (1431576) - Salsa FC (1592359) » 670521230: T65/J14/V

Liga 670521230 Información oficial sobre el partido 670521230 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.198 (5711)

OscureR Evolution Alineación oficial del equipo 'OscureR Evolution' en el partido 1 - 0 Salsa FC Alineación oficial del equipo 'Salsa FC' en el partido
Petúr Vargha (89') 1 - 0
OscureR Evolution Alineación oficial del equipo 'OscureR Evolution' en el partido 1 - 0 Salsa FC Alineación oficial del equipo 'Salsa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OscureR Evolution Alineación oficial del equipo 'OscureR Evolution' en el partido 2 - 0 Salsa FC Alineación oficial del equipo 'Salsa FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OscureR Evolution

Goles Goles

  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 89 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Petúr Vargha llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): OscureR Ev va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Besim Koldaş ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Besim Koldaş va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): OscureR Ev va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Mazo Calvo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Noé D'Avila.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Juan Enrique Ruiz Merino va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de OscureR Ev.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Besim Koldaş de OscureR Ev la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 22 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22 de partit, Besim Koldaş de OscureR Ev va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Salsa FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salsa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raanan Gior va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Secondo Palanga va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Asmuni Soekirno va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juanjo Gutiérrez va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raanan Gior de Salsa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.