Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rehenes de Carthago (1586455) - Groot Begijnhof (776900) » 670521223: T65/J12/V

Liga 670521223 Información oficial sobre el partido 670521223 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.198 (5711)

Rehenes de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rehenes de Carthago' en el partido 3 - 1 Groot Begijnhof Alineación oficial del equipo 'Groot Begijnhof' en el partido
Aingeru Aritzu (62') 1 - 0
Raúl Merino (66') 2 - 0
Raúl Merino (82') 3 - 0
3 - 1 Musko Larrinbe (85')
Rehenes de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rehenes de Carthago' en el partido 3 - 1 Groot Begijnhof Alineación oficial del equipo 'Groot Begijnhof' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rehenes de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rehenes de Carthago' en el partido 3 - 1 Groot Begijnhof Alineación oficial del equipo 'Groot Begijnhof' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rehenes de Carthago

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Corria el minut 62 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Aingeru Aritzu, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Carthago va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raúl Merino des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Carthago a 3 - 0. Raúl Merino va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Carthago per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Aingeru Aritzu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Carthago va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aingeru Aritzu en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Zavala, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andor Liszkai va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Iván Guzman va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Inácio Barros rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 86 podia haver acabat en gol, però Alberto Zavala va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Groot Begijnhof

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Begijnhof van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 85 quan Musko Larrinbe sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Haris Rember, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juanjo Uzbertiz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Guadalajara que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Begijnhof que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juanjo Uzbertiz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Musko Larrinbe va marxar de Inácio Barros en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Begijnhof van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Manuel Guadalajara va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juanjo Uzbertiz de Begijnhof la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.