Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Groot Begijnhof (776900) - Salsa FC (1592359) » 670521204: T65/J7/V

Liga 670521204 Información oficial sobre el partido 670521204 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.198 (5711)

Groot Begijnhof Alineación oficial del equipo 'Groot Begijnhof' en el partido 2 - 1 Salsa FC Alineación oficial del equipo 'Salsa FC' en el partido
0 - 1 Raanan Gior (27')
Mateo Tenorio (69') 1 - 1
宋 (Song) 志鹏 (Zhipeng) (89') 2 - 1
Groot Begijnhof Alineación oficial del equipo 'Groot Begijnhof' en el partido 2 - 1 Salsa FC Alineación oficial del equipo 'Salsa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Groot Begijnhof Alineación oficial del equipo 'Groot Begijnhof' en el partido 2 - 0 Salsa FC Alineación oficial del equipo 'Salsa FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Groot Begijnhof

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Després de 69 minuts de partit, Mateo Tenorio igualava per Begijnhof en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Begijnhof van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 宋 (Song) 志鹏 (Zhipeng) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Juan Manuel Vasa va estar a punt d'empatar per a Begijnhof quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Noé D'Avila va desviar la pilota a l'últim instant.

Salsa FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Niceto Astariz va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Raanan Gior va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Salsa posava el marcador 0 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Salsa, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Raanan Gior va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Salsa van sortir al contraatac al minut 29, però Marshall Thompson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Salsa sortien al contraatac. La falta llançada per Enrico Armani va sortir força alta sense massa perill.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Raanan Gior, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Raanan Gior va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raanan Gior de Salsa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.