Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rehenes de Carthago (1586455) - AGUILA FC (1457010) » 670521191: T65/J4/V

Liga 670521191 Información oficial sobre el partido 670521191 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.198 (5711)

Rehenes de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rehenes de Carthago' en el partido 0 - 1 AGUILA FC Alineación oficial del equipo 'AGUILA FC' en el partido
0 - 1 Rómulo del Pino García (11')
Rehenes de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rehenes de Carthago' en el partido 0 - 1 AGUILA FC Alineación oficial del equipo 'AGUILA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rehenes de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rehenes de Carthago' en el partido 1 - 1 AGUILA FC Alineación oficial del equipo 'AGUILA FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rehenes de Carthago

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Raúl Merino va fallar un penal al minut 30, davant la desesperació dels aficionats.
  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Iván Guzman va ser clau en la jugada d'atac de Carthago al minut 50, quan ell mateix va fer una passada brutal a Andor Liszkai, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Carthago va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Arthur Reist, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Carthago va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aingeru Aritzu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andor Liszkai estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Iván Guzman, als 72 minuts, va fallar per ben poc.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 74 minuts, en Néstor Murua no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 210 Minuto 77 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Raúl Merino quasi empata el partit per a Carthago, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

AGUILA FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, EL AGUILA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rómulo del Pino García es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): EL AGUILA van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Rómulo del Pino García no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Rómulo del Pino García, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. EL AGUILA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Enrique Penadés va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 58, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Nacho Blasco va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 麦 (Mai) 泽智 (Zezhi) de EL AGUILA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.