Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Guadalupe (1369493) - Elvis Forever (313341) » 670521017: T65/J3/V

Liga 670521017 Información oficial sobre el partido 670521017 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.195 (5708)

Inter Guadalupe Alineación oficial del equipo 'Inter Guadalupe' en el partido 2 - 2 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
0 - 1 Jorryt Tuininga (14')
Matthias Häupl (75') 1 - 1
Mathies Leidl (80') 2 - 1
2 - 2 Nestroy Ochwo (87')
Inter Guadalupe Alineación oficial del equipo 'Inter Guadalupe' en el partido 2 - 2 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Guadalupe Alineación oficial del equipo 'Inter Guadalupe' en el partido 0 - 1 Elvis Forever Alineación oficial del equipo 'Elvis Forever' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Guadalupe

Goles Goles

  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Liviu Negoianu és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Matthias Häupl perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de InterGuada eren letals, i Mathies Leidl va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de InterGuada va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Matthias Häupl, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del InterGuada sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en César Corella, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Witold Marchlewicz de InterGuada es va guanyar la targeta groga merescudament.

Elvis Forever

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jorryt Tuininga que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Forever.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 87 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Nestroy Ochwo.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Giovanni Foderà va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Manos Tsakiris va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fabian Bissendorf. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Hermanas Nocius quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pere Ramon Amposta, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Monse Bronsema després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pere Ramon Amposta va poder desviar-lo a córner.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Forever va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Fabian Bissendorf es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.