Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PEÑAROL CAPO (315532) - ßadßoys Kluß (795311) » 670520776: T65/J12/V

Liga 670520776 Información oficial sobre el partido 670520776 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.190 (5703)

PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido 1 - 4 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
0 - 1 Óscar Guevara (2')
0 - 2 Tiburcio Pontes (5')
0 - 3 Víctor Colarte (25')
0 - 4 William Celemín (63')
Dwight Dellaert (69') 1 - 4
PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido 1 - 4 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido 0 - 2 ßadßoys Kluß Alineación oficial del equipo 'ßadßoys Kluß' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEÑAROL CAPO

Goles Goles

  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de PEÑAROL van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 4 mitjançant en Dwight Dellaert.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El PEÑAROL va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Lampis Sanidomenos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pamir Bağdaş de PEÑAROL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ßadßoys Kluß

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Óscar Guevara es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Tiburcio Pontes de Badboys va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 5. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Víctor Colarte de Badboys l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 25 de partit.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Badboys va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alfredo Eraustieta, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en William Celemín que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, William Celemín va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Tiburcio Pontes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fryderyk Kolenda, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aaron Güell després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fryderyk Kolenda va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Víctor Colarte. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Víctor Colarte va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Sandoval de Badboys es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.