Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PEÑAROL CAPO (315532) - TRISKEL FC (1599757) » 670520769: T65/J10/V

Liga 670520769 Información oficial sobre el partido 670520769 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.190 (5703)

PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido 0 - 2 TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido
0 - 1 Kacper Tytko (6')
0 - 2 Doğan Güç (57')
PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido 0 - 2 TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido 0 - 2 TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PEÑAROL CAPO

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Azuera va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 71 en Juan Carlos Azuera ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Pamir Bağdaş el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PEÑAROL van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Oskar Wirthor va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el PEÑAROL sortien al contraatac. La falta llançada per Lampis Sanidomenos va sortir força alta sense massa perill.

TRISKEL FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TRISKEL. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Kacper Tytko xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Doğan Güç de TRISKEL va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Jaime Runtini va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, el TRISKEL va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Manuel Illescas s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Grégory Jourdan, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Grégory Jourdan va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Leonard Mikluš va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Wil Hallmon va estar atent i va desviar la pilota a córner.