Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WillyWild Boys (488714) - Txantrea United (1431857) » 670520738: T65/J3/V

Liga 670520738 Información oficial sobre el partido 670520738 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.190 (5703)

WillyWild Boys Alineación oficial del equipo 'WillyWild Boys' en el partido 1 - 1 Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido
Nicolás Garrido (42') 1 - 0
1 - 1 Przemysław Poniński (43')
WillyWild Boys Alineación oficial del equipo 'WillyWild Boys' en el partido 1 - 1 Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
WillyWild Boys Alineación oficial del equipo 'WillyWild Boys' en el partido 1 - 2 Marcklar F.C. Alineación oficial del equipo 'Marcklar F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WillyWild Boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nicolás Garrido, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Willyteam se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Caleb Freelong va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Francisco José Ferrán, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pino Reidenbach va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Willyteam van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Pino Reidenbach des de l'esquerra va sortir desviat.

Marcklar F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Przemysław Poniński va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Wael Ghassan de Marcklar, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Javier Llerena va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lévy Chalard estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Roger Funk, als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Przemysław Poniński va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pep Visa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Pep Visa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eduardo Valle Martínez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Eduardo Valle Martínez que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Francisco Javier Llerena de Marcklar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 叶 (Ye) 添寿 (Tianshou) de Marcklar es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lévy Chalard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.