Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico United F.C. (488599) - Arch Enemy F.C. (1436003) » 670520585: T65/J6/V

Liga 670520585 Información oficial sobre el partido 670520585 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.187 (5700)

Atletico United F.C. Alineación oficial del equipo 'Atletico United F.C.' en el partido 5 - 1 Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido
Josep Maria Maxenchs (35') 1 - 0
Josep Maria Maxenchs (37') 2 - 0
2 - 1 Jack Bastone (85')
Josep Maria Maxenchs (86') 3 - 1
Thiemo Schuitema (87') 4 - 1
Timothy van Persie (89') 5 - 1
Atletico United F.C. Alineación oficial del equipo 'Atletico United F.C.' en el partido 5 - 1 Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico United F.C. Alineación oficial del equipo 'Atletico United F.C.' en el partido 3 - 1 Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico United F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Josep Maria Maxenchs, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Atletico va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josep Maria Maxenchs des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 86, el Atletico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Josep Maria Maxenchs, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): El gol de falta de Thiemo Schuitema sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 87 i ampliar l'avantatge de Atletico a 4 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Timothy van Persie va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Quique Cortázar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Traianos Fevgatos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Josep Maria Maxenchs. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Bolesław Mączewski va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Márkó Vlcskó rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Quique Cortázar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Gregor Daxacher va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Traianos Fevgatos que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Maria Maxenchs de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Arch Enemy F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Guillermo Fuentes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Enemy, un peu providencial d'en Jack Bastone va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Enemy va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mozė Jeskelevičius, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.