Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athletic del tarao (1365637) - ROYAL PAINS (798094) » 670520557: T65/J14/V

Liga 670520557 Información oficial sobre el partido 670520557 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.186 (5699)

athletic del tarao Alineación oficial del equipo 'athletic del tarao' en el partido 3 - 2 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
Krum Tzenov (34') 1 - 0
1 - 1 Louis Pfundner (47')
1 - 2 Ignasi Campamà (53')
David Albrecht (58') 2 - 2
Krum Tzenov (68') 3 - 2
athletic del tarao Alineación oficial del equipo 'athletic del tarao' en el partido 3 - 2 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
athletic del tarao Alineación oficial del equipo 'athletic del tarao' en el partido 2 - 1 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,2 % 11,1 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic del tarao

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Krum Tzenov va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 58, en Javier Gutiérrez de Cossio la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en David Albrecht que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): athletic, atacant per l'esquerra al minut 68, va aprofitar el magnífic llançament de Krum Tzenov per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Krum Tzenov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ljubo Radaković va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

ROYAL PAINS

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 47 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Louis Pfundner.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ignasi Campamà que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): ROYAL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Àngel Mercadal va quedar-se sol davant el porter Pablo Miquilena, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Àlex Torrandell que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): ROYAL va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Pekka Tuohioja que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Àlex Torrandell va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el ROYAL va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bruno Mannu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Antonio Valpreda va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àngel Mercadal de ROYAL es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boško Jokanović de ROYAL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.