Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wapos de Cara F.C. (441157) - ROYAL PAINS (798094) » 670520531: T65/J7/V

Liga 670520531 Información oficial sobre el partido 670520531 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.186 (5699)

Wapos de Cara F.C. Alineación oficial del equipo 'Wapos de Cara F.C.' en el partido 0 - 4 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
0 - 1 Boško Jokanović (29')
0 - 2 Boško Jokanović (40')
0 - 3 Ljubo Radaković (43')
0 - 4 Pekka Tuohioja (80')
Wapos de Cara F.C. Alineación oficial del equipo 'Wapos de Cara F.C.' en el partido 0 - 4 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wapos de Cara F.C. Alineación oficial del equipo 'Wapos de Cara F.C.' en el partido 2 - 1 ROYAL PAINS Alineación oficial del equipo 'ROYAL PAINS' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wapos de Cara F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ivan Costa va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Hanns-Ulrich Alter i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Wapos, però el xut de Hendrick Leemans va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Ivan Costa no oblidarà el que li va passar durant el minut 77. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Wapos va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan RJ Bastarache va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Igor Marconi de Wapos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julián Tobarra de Wapos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Mehmet Emre Okutman de Wapos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ROYAL PAINS

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de ROYAL Boško Jokanović va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): ROYAL va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 40, quan Boško Jokanović, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Ljubo Radaković de ROYAL va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Malte Holleben va acabar en una passada genial cap al jugador de ROYAL Pekka Tuohioja, que va marcar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Malte Holleben, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ROYAL va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Pekka Tuohioja va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bruno Mannu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): ROYAL van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 82 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ljubo Radaković no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Boško Jokanović.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Boško Jokanović de ROYAL per doble groga al minut 75.