Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NIEBLA FC (314634) - Macedonia de Frutas (309031) » 670520447: T65/J14/V

Liga 670520447 Información oficial sobre el partido 670520447 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.184 (5697)

Les infants Alineación oficial del equipo 'Les infants' en el partido 2 - 3 Macedonia de Frutas Alineación oficial del equipo 'Macedonia de Frutas' en el partido
0 - 1 Jonas Frommelt (7')
Carlsten Cremona (18') 1 - 1
1 - 2 Chrisostomos Dikefalos (33')
Álex Jiménez Sallas (64') 2 - 2
2 - 3 Ales Altazubiaga (90')
Les infants Alineación oficial del equipo 'Les infants' en el partido 2 - 3 Macedonia de Frutas Alineación oficial del equipo 'Macedonia de Frutas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Les infants Alineación oficial del equipo 'Les infants' en el partido 4 - 2 Macedonia de Frutas Alineación oficial del equipo 'Macedonia de Frutas' en el partido
Tiene mala suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les infants

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Passat el minut 18 de joc, Carlsten Cremona facilitava les coses al infants amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del infants s'esgargamellaven dempeus per esperonar Álex Jiménez Sallas que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 64 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aitor Sarraoa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): infants va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Álex Jiménez Sallas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El infants va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jacinto Vayá la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 el infants va posar setge sobre la defensa central visitant però en Álex Jiménez Sallas no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dan Balling de infants amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Macedonia de Frutas

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En Marçal Badenes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Macedonia, un peu providencial d'en Jonas Frommelt va situar el 0-1 al panell digital.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Macedonia va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 33. Chrisostomos Dikefalos va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del infants. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ales Altazubiaga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Macedonia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Macedonia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yves Carbonneaux, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Vona de Macedonia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.