Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pipot (48620) - C.D. Mirandés (1333086) » 670520374: T65/J10/V

Liga 670520374 Información oficial sobre el partido 670520374 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.183 (5696)

pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido 0 - 1 C.D. Mirandés Alineación oficial del equipo 'C.D. Mirandés' en el partido
0 - 1 Beneharo Solache (58')
pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido 0 - 1 C.D. Mirandés Alineación oficial del equipo 'C.D. Mirandés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido 0 - 2 C.D. Mirandés Alineación oficial del equipo 'C.D. Mirandés' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pipot

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Victor Nunes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): pipot van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Abel de Carvalho des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El pipot va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Ermenter Farnós va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abel de Carvalho es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C.D. Mirandés

Goles Goles

  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 58, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Beneharo Solache es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Arkadiusz Galus va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CDM que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Arkadiusz Galus, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): El CDM va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 33 amb un llançament de falta perillós. En Arkadiusz Galus però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Umberto Bönheim que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Svetozár Beňovský era fer passades de llarga distància. Al minut 85 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Yiorgos Gkolas però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Umberto Bönheim de CDM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.