Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carolcasi (123406) - Quinidroid (489538) » 670520352: T65/J4/V

Liga 670520352 Información oficial sobre el partido 670520352 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.183 (5696)

carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 0 - 2 Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido
0 - 1 Michael Freyschmidt (36')
0 - 2 Matis Borne (85')
carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 0 - 2 Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 2 - 0 Quinidroid Alineación oficial del equipo 'Quinidroid' en el partido
Tiene mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carolcasi

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Nenad Radmanović va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de carolcasi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nenad Radmanović va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sławomir Wysmułek va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Jean-Christophe Laporte va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Rudie Coremans quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 206 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Marco van de Mortel que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Quinidroid

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 36 minuts quan Michael Freyschmidt va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Quinidroid.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Quinidroid va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Matis Borne va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Quinidroid va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Augusto Cavero, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Iuri Clésio va ridiculitzar a en Sorin-Adrian Borgovan amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39 en Michael Freyschmidt va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.