Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monistrol (1372616) - Atopius Fair Play Team (779484) » 670520270: T65/J12/V

Liga 670520270 Información oficial sobre el partido 670520270 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.181 (5694)

Ouuuumeeeij Alineación oficial del equipo 'Ouuuumeeeij' en el partido 2 - 0 Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido
Marc Xirinachs (32') 1 - 0
José Vicente Macario (67') 2 - 0
Ouuuumeeeij Alineación oficial del equipo 'Ouuuumeeeij' en el partido 2 - 0 Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Ouuuumeeeij Alineación oficial del equipo 'Ouuuumeeeij' en el partido 7 - 1 Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ouuuumeeeij

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Marc Xirinachs va donar a Ouuuumeeeij un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ouuuumeeeij a 2 - 0. José Vicente Macario va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En José Vicente Macario va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Carlos Abaroa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ruggiero Tanno va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Alberto Aso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ignacio Cuadra de Ouuuumeeeij va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Atopius Fair Play Team

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Joseph Kervella va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 59, i va passar la pilota a Carlo Maurizio Tarticchio, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jean-Marc Schraaven de Atopius va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mels Galama de Atopius va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.