Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF MOLLET UE (773878) - Atopius Fair Play Team (779484) » 670520231: T65/J2/V

Liga 670520231 Información oficial sobre el partido 670520231 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.181 (5694)

CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 4 - 0 Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido
Vasco Debenedetti (18') 1 - 0
Aitor Egiarreta (39') 2 - 0
Vasco Debenedetti (71') 3 - 0
Lars Kehle (74') 4 - 0
CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 4 - 0 Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF MOLLET UE Alineación oficial del equipo 'CF MOLLET UE' en el partido 5 - 0 Atopius Fair Play Team Alineación oficial del equipo 'Atopius Fair Play Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF MOLLET UE

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MOLLET contenien la respiració mentre en Vasco Debenedetti s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Aitor Egiarreta va augmentar l'avantatge de MOLLET a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 190 Minuto 71 (Gol de falta): En Vasco Debenedetti va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-0.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del MOLLET va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Lars Kehle, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): MOLLET va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Szabolcs Takács va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Lars Kehle gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Timo Oderhöft va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Ludomir Rogocz gairebé va marcar per a MOLLET des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cesare Lollato de MOLLET va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atopius Fair Play Team

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joseph Kervella va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Joseph Kervella va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Behja El-Hafed, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Ellande Buztinzuria quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Oriol Obando va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Marc Schraaven de Atopius amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Mels Galama de Atopius va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.