Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sonarteam (991545) - NAYDELYS (799246) » 670520135: T65/J6/V

Liga 670520135 Información oficial sobre el partido 670520135 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.179 (5692)

sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido 1 - 1 CA Soppressata 17 Alineación oficial del equipo 'CA Soppressata 17' en el partido
0 - 1 Jonathan Corral (36')
Koray Gögen (53') 1 - 1
sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido 1 - 1 CA Soppressata 17 Alineación oficial del equipo 'CA Soppressata 17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido 2 - 1 CA Soppressata 17 Alineación oficial del equipo 'CA Soppressata 17' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,3 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sonarteam

Goles Goles

  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Passat el minut 53 de joc, Koray Gögen facilitava les coses al sonarteam amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Jean-Philippe Neeser va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de sonarteam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Róbert Kabát de sonarteam va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Recadero Fromesta es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Róbert Kabát del sonarteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): sonarteam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Róbert Kabát ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Róbert Kabát arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Gergő Sipos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): sonarteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Recadero Fromesta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

CA Soppressata 17

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jonathan Corral es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Jonathan Corral, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Soppressata Jonathan Corral quasi marca al minut 59 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ivan Tomšić l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 77, quan en Peter Griffin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Ivan Tomšić va marcar al minut 79 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.