Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trabuko C.F. (313185) - Sant Pol FC (487842) » 670520122: T65/J3/V

Liga 670520122 Información oficial sobre el partido 670520122 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.179 (5692)

Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido 1 - 1 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
Ádám Őrfi (17') 1 - 0
1 - 1 Jorge Rocha (50')
Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido 1 - 1 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Trabuko C.F. Alineación oficial del equipo 'Trabuko C.F.' en el partido 0 - 2 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trabuko C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Trabuko va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Ádám Őrfi la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Trabuko van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Marcin Pałys no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Trabuko van sortir al contraatac al minut 49, però Marcin Pałys va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Trabuko va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcin Pałys, però el porter rival va fer una gran aturada.

Magno Fútbol Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Jorge Rocha, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Fútbol va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Marcel Jubero va quedar-se sol davant el porter Dom Bower, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Manel Muntas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Fútbol creava perill des de la dreta al minut 35, però en Dom Bower, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pablo Trueba desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Dom Bower va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Marcel Jubero des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jorge Vicioso va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Jorge Vicioso va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Dom Bower va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 51, quan en Ramón Díez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Marcel Jubero de Fútbol, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Jorge Rocha va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.