Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Seminario C.F. (796316) - Bizcaya Athletic Club (487087) » 670519767: T65/J12/V

Liga 670519767 Información oficial sobre el partido 670519767 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.172 (5685)

Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido 3 - 2 Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido
0 - 1 Amets Etxemendibehere (18')
Ruben Kolb (36') 1 - 1
Daniel Rensefeld (37') 2 - 1
2 - 2 Óscar Velasco Nieto (77')
Adriano Lazzari (78') 3 - 2
Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido 3 - 2 Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Seminario C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Seminario C.F.' en el partido 3 - 1 Bizcaya Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Bizcaya Athletic Club' en el partido
Tiene un resultado normal 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Seminario C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Deportivo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Ruben Kolb en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Deportivo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Rensefeld va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en Adriano Lazzari va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Deportivo, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Daniel Rensefeld va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Antonio Vana una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Beñat Iragorri va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Bronislav Koudelka, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Bizcaya Athletic Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Amets Etxemendibehere donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Garikoitz Zumarraga va anar a parar al cap de Óscar Velasco Nieto que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Athletic el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Garikoitz Zumarraga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Knudt Artz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 264 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Passat el minut 55 de partit, Athletic va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Garikoitz Zumarraga, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.