Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la palma team fc (796309) - C.D Bosco de Arevalo (122917) » 670519708: T65/J11/V

Liga 670519708 Información oficial sobre el partido 670519708 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.171 (5684)

la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido 1 - 1 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
0 - 1 Henryk Kubarski (49')
Agur Arantzeta (68') 1 - 1
la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido 1 - 1 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido 3 - 1 C.D Bosco de Arevalo Alineación oficial del equipo 'C.D Bosco de Arevalo' en el partido
Tiene mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la palma team fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 del partit, el jugador Agur Arantzeta de palma va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): palma per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Harun Bajramović va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marek Kloc va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): palma va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ahmed Erić va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anıt Namzet.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pieter Buitelaar va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Anıt Namzet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Harun Bajramović va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marek Kloc va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alessandro Cosi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jérémy Hermeline de palma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.D Bosco de Arevalo

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Henryk Kubarski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Arevalo va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Pineda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Arevalo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Sava Uzelac va quedar-se sol davant el porter Fabian Vallaster, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Mauro Ocaña de Arevalo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 69, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Es duien 74 minuts de partit jugats quan Avram Glikman va estar a punt de posar per davant a Arevalo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fabian Vallaster va impedir un gol cantat.