Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

O Rápido das Cascas F.C. (1431210) - RealxMadrid (123549) » 670519651: T65/J11/V

Liga 670519651 Información oficial sobre el partido 670519651 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.170 (5683)

O Rápido das Cascas F.C. Alineación oficial del equipo 'O Rápido das Cascas F.C.' en el partido 0 - 3 NGH Alineación oficial del equipo 'NGH' en el partido
0 - 1 Argirios Sachinoglou (3')
0 - 2 Alberto Cossio (10')
0 - 3 Thibault Cottin (73')
O Rápido das Cascas F.C. Alineación oficial del equipo 'O Rápido das Cascas F.C.' en el partido 0 - 3 NGH Alineación oficial del equipo 'NGH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
O Rápido das Cascas F.C. Alineación oficial del equipo 'O Rápido das Cascas F.C.' en el partido 2 - 2 NGH Alineación oficial del equipo 'NGH' en el partido
Tiene mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Rápido das Cascas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En João Salazar Henriques de Rápido es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 23, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Rápido va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Cristian Stan va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Cristian Stan va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 68 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan Cristian Stan des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alberto Flor no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcial Suárez.

NGH

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de NGH va ser finalitzada des de l'esquerra per Argirios Sachinoglou al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alberto Cossio va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a NGH l'avantatge per 0 - 3. Thibault Cottin en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, el NGH va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Daniel Siles s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jayant Delwari es va quedar sol davant del porter, al minut 29. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del NGH van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alberto Cossio, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Jean-Louis Chevallet de NGH va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.