Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los hinojosos city (311681) - Hasta los huevos (991129) » 670519642: T65/J9/V

Liga 670519642 Información oficial sobre el partido 670519642 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.170 (5683)

los hinojosos city Alineación oficial del equipo 'los hinojosos city' en el partido 3 - 1 Hasta los huevos Alineación oficial del equipo 'Hasta los huevos' en el partido
Ulpiano Zuquilanda (15') 1 - 0
Ulpiano Zuquilanda (17') 2 - 0
Artur Augusto Brito Pereira (37') 3 - 0
3 - 1 霍 (Huo) 庆荣 (Qingrong) (90')
los hinojosos city Alineación oficial del equipo 'los hinojosos city' en el partido 3 - 1 Hasta los huevos Alineación oficial del equipo 'Hasta los huevos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los hinojosos city Alineación oficial del equipo 'los hinojosos city' en el partido 4 - 1 Hasta los huevos Alineación oficial del equipo 'Hasta los huevos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los hinojosos city

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): hinojosos sabia com jugar al contraatac, i al minut 15, Ulpiano Zuquilanda va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17, hinojosos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ulpiano Zuquilanda, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Artur Augusto Brito Pereira de hinojosos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Huevetes. La jugada d'estratègia del hinojosos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jean-Baptiste Maniez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Richard Bureš es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Julian Mutka va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Xofre Padrón de hinojosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hasta los huevos

Goles Goles

  • 152 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Huevetes va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan 霍 (Huo) 庆荣 (Qingrong) va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Matteo Agostini va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Inurriza va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Huevetes va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jesse Järvinen no va poder controlar.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 36, quan un error defensiu va deixar Jesse Järvinen completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.