Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ojrove Meu (1340121) - Mace (1421252) » 670519243: T65/J7/V

Liga 670519243 Información oficial sobre el partido 670519243 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.163 (5676)

Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido 1 - 2 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
0 - 1 Raúl Ráquira (23')
0 - 2 Raúl Ráquira (68')
Shamaan Ibrahim (81') 1 - 2
Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido 1 - 2 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido 2 - 0 Mace Alineación oficial del equipo 'Mace' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ojrove Meu

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Ojrove va reduir el marcador al minut 81 a 1 - 2 quan Shamaan Ibrahim va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ojrove va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Héctor Argentino Heindl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 22, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Manyl Ghanes sempre els tira per la dreta i en Patrik Martonosi, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 214 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Manyl Ghanes quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Ojrove! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 200 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 74 amb una falta ben llançada per en Manyl Ghanes, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Petre Berzovan no s'ho podia creure.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Talal Kaafarani va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Manyl Ghanes quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Héctor Argentino Heindl.

Mace

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Raúl Ráquira va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Lennu Launonen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mace, Raúl Ráquira, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manyl Ghanes va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Raúl Ráquira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rustam Diykanov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mace va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Jyri Suonto va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Mace van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Lennu Launonen des de l'esquerra va sortir desviat.