Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BarcelonaRedSkins (1336382) - Fuegia F. C. (775981) » 670518957: T65/J5/V

Liga 670518957 Información oficial sobre el partido 670518957 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.158 (5671)

BarcelonaRedSkins Alineación oficial del equipo 'BarcelonaRedSkins' en el partido 1 - 0 Fuegia F. C. Alineación oficial del equipo 'Fuegia F. C.' en el partido
Heribert Neumann (20') 1 - 0
BarcelonaRedSkins Alineación oficial del equipo 'BarcelonaRedSkins' en el partido 1 - 0 Fuegia F. C. Alineación oficial del equipo 'Fuegia F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BarcelonaRedSkins Alineación oficial del equipo 'BarcelonaRedSkins' en el partido 2 - 0 Fuegia F. C. Alineación oficial del equipo 'Fuegia F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BarcelonaRedSkins

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Heribert Neumann va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BarcelonaRedSkins.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a BarcelonaRedSkins va estar a punt d'arribar en un córner. En João Estêvão Monteiro Jesus va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Heribert Heumar es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Nelson Cotelo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, Jahidi Kibuuka gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 58 podia haver acabat en gol, però Curt Gade va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Nelson Cotelo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Curt Gade va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alin Neidoni de BarcelonaRedSkins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31 de partit, Alin Neidoni de BarcelonaRedSkins va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Fuegia F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Lauri Sydänmetsä va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fuegia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Salvatore De Petrillo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Adolfo Colomina per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 73, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Salvatore De Petrillo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Lorenzo Boccia de Fuegia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baltasar Gauna.