Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletic skrotto (991958) - Krispytinas (1434882) » 670518945: T65/J2/V

Liga 670518945 Información oficial sobre el partido 670518945 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.158 (5671)

atletic skrotto Alineación oficial del equipo 'atletic skrotto' en el partido 1 - 2 Krispytinas Alineación oficial del equipo 'Krispytinas' en el partido
Enzo David (38') 1 - 0
1 - 1 Salaheddine Serfaty (58')
1 - 2 Salaheddine Serfaty (69')
atletic skrotto Alineación oficial del equipo 'atletic skrotto' en el partido 1 - 2 Krispytinas Alineación oficial del equipo 'Krispytinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atletic skrotto Alineación oficial del equipo 'atletic skrotto' en el partido 1 - 1 Krispytinas Alineación oficial del equipo 'Krispytinas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,8 % 33,2 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletic skrotto

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Enzo David al minut 38, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al atletic i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de atletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Dimitar Vúrgov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Ignacio López al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dimitar Vúrgov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a atletic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Emmanuel Lecouturier, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Krispytinas

Goles Goles

  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Francisco de Paula Zuazu arribés a peus de Salaheddine Serfaty, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Krispytinas el 1 - 1.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Salaheddine Serfaty que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Krispytinas.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Salaheddine Serfaty va estar a punt de posar per davant a Krispytinas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Oscar Arrondo va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Salaheddine Serfaty ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 50 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Davide Dolce va superar els defenses rivals per velocitat al minut 50 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Davide Dolce que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulí Boixeda.