Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Túnica Negra (1430460) - Berenjena Street (48813) » 670518914: T65/J9/V

Liga 670518914 Información oficial sobre el partido 670518914 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.157 (5670)

Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido 3 - 3 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
Vasile Neag (28') 1 - 0
1 - 1 Vito Insúa (38')
1 - 2 Alfonso Núñez (40')
Norbert Kirchengast (55') 2 - 2
2 - 3 José Real (90')
Cibrao Sillobre (90') 3 - 3
Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido 3 - 3 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido 4 - 1 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Túnica Negra

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Vasile Neag va donar a Nuitaris un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Norbert Kirchengast va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 112 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Nuitaris s'esgargamellaven dempeus per esperonar Cibrao Sillobre que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 90 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Manuel Del Páramo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nuitaris se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Nuitaris va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Florin Opre ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Norbert Kirchengast va estar a punt d'empatar per a Nuitaris quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pedro Moriña va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 47 minuts, en Manuel Del Páramo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Nuitaris enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin Opre de Nuitaris la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Berenjena Street

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 38 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vito Insúa de Berenjena marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Berenjena van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alfonso Núñez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Real va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Carlos Echarte, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Real no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Vito Insúa quasi marca en una jugada assajada de córner que Jorge Lacalle Iñiguez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.