Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Pringaos (1596552) - Fouriers Team (1582503) » 670518878: T65/J14/V

Liga 670518878 Información oficial sobre el partido 670518878 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.156 (5669)

F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 1 - 2 Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido
Fausto Arcone (9') 1 - 0
1 - 1 Martin Suchodolinský (62')
1 - 2 周 (Zhou) 安然 (Anran) (86')
F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 1 - 2 Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 1 - 2 Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pringaos

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): Pringaos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Fausto Arcone la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Abbas Al-Falahi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 225 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Gilles Rieff va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Fouriers Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 62 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Martin Suchodolinský va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador de Fouriers 周 (Zhou) 安然 (Anran) va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 86 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Fouriers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Erik Budde va quedar-se sol davant el porter Adrian Chiriac, però aquest va poder aturar el xut.
  • 260 Minuto 19 (Ocasión de falta): El jugador visitant Martin Suchodolinský va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 19 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Upendra Gawai va encarar al porter al 25, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 56 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir 周 (Zhou) 安然 (Anran) va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Erik Budde va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrian Chiriac, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fouriers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Loeke Zeeman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Domenik Watzinger de Fouriers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.