Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guadalmor, C. F. (1455114) - FC Ajani (1432733) » 670518873: T65/J12/V

Liga 670518873 Información oficial sobre el partido 670518873 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.156 (5669)

Guadalmor, C. F. Alineación oficial del equipo 'Guadalmor, C. F.' en el partido 1 - 1 AMGEN Alineación oficial del equipo 'AMGEN' en el partido
0 - 1 Felipe Abel (61')
Abdelaziz Touhami (68') 1 - 1
Guadalmor, C. F. Alineación oficial del equipo 'Guadalmor, C. F.' en el partido 1 - 1 AMGEN Alineación oficial del equipo 'AMGEN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guadalmor, C. F. Alineación oficial del equipo 'Guadalmor, C. F.' en el partido 2 - 2 AMGEN Alineación oficial del equipo 'AMGEN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guadalmor, C. F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Guadalmor s'esgargamellaven dempeus per esperonar Abdelaziz Touhami que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 68 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 22 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Paolo Argo gairebé marca per a Guadalmor al minut 22 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Glauco Lanciato del Guadalmor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Manoel Bertamiráns va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Guadalmor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Campbell Smeaton de Guadalmor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AMGEN

Goles Goles

  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de AMGEN va ser finalitzada des de l'esquerra per Felipe Abel al minut 61. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ireneo Bahamón va entorpir al marcador d'en Ernesto Aranda per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Felipe Abel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Felix Malima va estar a punt de posar per davant a AMGEN amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giedris Saukas va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Boris Novotny de AMGEN, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ireneo Bahamón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Aranda de AMGEN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.