Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

blackhawk`s (485901) - VALENCIA C.F (434051) » 670518855: T65/J8/V

Liga 670518855 Información oficial sobre el partido 670518855 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.156 (5669)

blackhawk`s Alineación oficial del equipo 'blackhawk`s' en el partido 2 - 0 VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido
José Coria (51') 1 - 0
Lolo Noriega (71') 2 - 0
blackhawk`s Alineación oficial del equipo 'blackhawk`s' en el partido 2 - 0 VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
blackhawk`s Alineación oficial del equipo 'blackhawk`s' en el partido 2 - 2 VALENCIA C.F Alineación oficial del equipo 'VALENCIA C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,6 % 36,8 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

blackhawk`s

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador José Coria de blackhawk`s, després de 51 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lolo Noriega es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Alexander Denzler va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de blackhawk`s se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Amb 15 minuts disputats, Lolo Noriega gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Dino Ciaccasassi va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 225 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible José Coria va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sean Moorey.

VALENCIA C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): VCF va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Ferran Torres va quedar-se sol davant el porter Julián Aldana Amaya, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Carsten Kinder va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Igor Antol ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Sylvester Poncin al minut 52 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ferran Torres va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): VCF va estar a punt d'empatar al 69 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rodrigo Moreno que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Rodrigo Moreno va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Gilberto Neri després que el jugador de VCF li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sylvester Poncin de VCF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.