Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real_Eldense (1593815) - Fouriers Team (1582503) » 670518851: T65/J7/V

Liga 670518851 Información oficial sobre el partido 670518851 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.156 (5669)

Atlético de Zarava Alineación oficial del equipo 'Atlético de Zarava' en el partido 2 - 2 Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido
Laurent Boudreau (32') 1 - 0
1 - 1 Roberto Filiberto (41')
1 - 2 Erik Budde (42')
Stefano Peraldo (49') 2 - 2
Atlético de Zarava Alineación oficial del equipo 'Atlético de Zarava' en el partido 2 - 2 Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético de Zarava Alineación oficial del equipo 'Atlético de Zarava' en el partido 2 - 3 Fouriers Team Alineación oficial del equipo 'Fouriers Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Zarava

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Atlético prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Laurent Boudreau va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 del partit, el jugador Stefano Peraldo de Atlético va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Atlético va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Agis Poursalidis en un 1 contra 1 amb el porter Ramon Maria Vanaclocha, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Nguyễn Vạn Hạnh va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Matti Karlsson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlos Eduardo Corrales es va comportar com un juvenil al minut 47 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Christian Tamburello arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kilian Knechtsberger va intentar anar-se'n per velocitat al minut 76 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Al minut 76, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Atlético va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stefano Peraldo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Fouriers Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Upendra Gawai va anar directament als peus de Roberto Filiberto que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Erik Budde donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Loeke Zeeman va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fouriers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Loeke Zeeman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Loeke Zeeman ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius Popescu.