Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Pringaos (1596552) - DONOSTI.COM (314790) » 670518832: T65/J2/V

Liga 670518832 Información oficial sobre el partido 670518832 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.156 (5669)

F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 1 - 2 DONOSTI.COM Alineación oficial del equipo 'DONOSTI.COM' en el partido
0 - 1 Dante Arnuzzo (1')
Ángel Manuel Hospital (10') 1 - 1
1 - 2 Mostafa Khavari (68')
F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 1 - 2 DONOSTI.COM Alineación oficial del equipo 'DONOSTI.COM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 3 - 1 DONOSTI.COM Alineación oficial del equipo 'DONOSTI.COM' en el partido
Tiene mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pringaos

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ángel Manuel Hospital va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Pringaos empatava el partit, 1 a 1, al minut 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abbas Al-Falahi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Faruq Sawar de Pringaos es va guanyar la targeta groga merescudament.

DONOSTI.COM

Goles Goles

  • 171 Minuto 1 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dante Arnuzzo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a DONOSTI.COM.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de DONOSTI.COM va ser finalitzada des de l'esquerra per Mostafa Khavari al minut 68. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mostafa Khavari. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Misael Alexander Sendra va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrian Chiriac, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mostafa Khavari estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dante Arnuzzo, als 19 minuts, va fallar per ben poc.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de DONOSTI.COM, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Philip Carroll va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.