Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PLATANO MECANICO (993890) - Villares FC (1431365) » 670518629: T65/J7/V

Liga 670518629 Información oficial sobre el partido 670518629 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.152 (5665)

PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido 1 - 2 Villares FC Alineación oficial del equipo 'Villares FC' en el partido
Tewes Plötscher (40') 1 - 0
1 - 1 Enrique Elizaburu (64')
1 - 2 Kevin Federigui (70')
PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido 1 - 2 Villares FC Alineación oficial del equipo 'Villares FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PLATANO MECANICO Alineación oficial del equipo 'PLATANO MECANICO' en el partido 0 - 2 Villares FC Alineación oficial del equipo 'Villares FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PLATANO MECANICO

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El MECANICO era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Tewes Plötscher va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Michel Plu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de MECANICO van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 73 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jonas Mettke, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de MECANICO, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Tewes Plötscher va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Villares FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 64 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Enrique Elizaburu.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Villares va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 70. Kevin Federigui va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Vicent Olivé va marxar per velocitat al minut 17 i va fer una passada de la mort a Joan Arnau, però aquest va fallar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Roger Lliset va estar a punt de posar per davant a Villares amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tomasz Pigoń va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villares que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antxon Abeitua, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Francesc Cabanes va ridiculitzar a en Jonas Mettke amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Tomasz Pigoń, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kevin Federigui no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Joan Arnau de Villares, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 219 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Hermenexildo Lens va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Diego Noroña, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Enrique Elizaburu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Enrique Elizaburu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.