Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Excel.lent Futbol Team (441545) - CF Vila del Pingüí (990739) » 670518584: T65/J10/V

Liga 670518584 Información oficial sobre el partido 670518584 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.151 (5664)

Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido 3 - 0 CF Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüi' en el partido
Piersandro Padovani (22') 1 - 0
Jon Ander Kanpo (38') 2 - 0
Soriano Egurza (86') 3 - 0
Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido 3 - 0 CF Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido 4 - 1 CF Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Excel.lent Futbol Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 22 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Piersandro Padovani llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Jon Ander Kanpo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Excel.lent va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Soriano Egurza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Álvaro Foces va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Excel.lent se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Reinaldo Udoy, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pablo Comino de Excel.lent va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Acorán Rivas Barón de Excel.lent la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CF Vila del Pingüi

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 77 en Nemesi Ruscalleda va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Niels Redecker va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Guillermo Mata va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Niels Redecker no es va rendir i va fer unes grans aturades.