Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Jalapeños Picantes (308025) - Atlètic Barça B (433684) » 670518524: T65/J9/V

Liga 670518524 Información oficial sobre el partido 670518524 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.150 (5663)

CF Cortijo Alineación oficial del equipo 'CF Cortijo' en el partido 3 - 0 Atlético do Cuore Alineación oficial del equipo 'Atlético do Cuore' en el partido
Skirvydas Nacys (28') 1 - 0
Pacià Arxé (38') 2 - 0
Liviu Andreoiu (53') 3 - 0
CF Cortijo Alineación oficial del equipo 'CF Cortijo' en el partido 3 - 0 Atlético do Cuore Alineación oficial del equipo 'Atlético do Cuore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Cortijo Alineación oficial del equipo 'CF Cortijo' en el partido 2 - 0 Atlético do Cuore Alineación oficial del equipo 'Atlético do Cuore' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Cortijo

Goles Goles

  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Skirvydas Nacys va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 28, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cortijo, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cortijo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pacià Arxé progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Cortijo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Liviu Andreoiu va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Liviu Andreoiu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nino Bannink al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Montenegro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Michel Boehmwalder gairebé va marcar per a Cortijo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mark Rybnikov de Cortijo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raúl Montenegro va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reto Hirschy de Cortijo es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.

Atlético do Cuore

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlético va anar a parar a la dreta de l'atac on en Asmir Lojo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Pueyo de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Falagh Mohaddes de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41 de partit, Falagh Mohaddes de Atlético va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Conny Brack de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.