Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATK Getafe (772368) - Forza Breo (489285) » 670518372: T65/J13/V

Liga 670518372 Información oficial sobre el partido 670518372 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / V.147 (5660)

ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido 3 - 1 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
Ştefan Strungariu (11') 1 - 0
1 - 1 Edwin Escobar (30')
Isidoro Rosetti (58') 2 - 1
Alberto Gandía (74') 3 - 1
ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido 3 - 1 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido 2 - 1 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,9 % 16,7 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATK Getafe

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Getafe va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ştefan Strungariu, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Isidoro Rosetti, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Getafe se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 58.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Getafe van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Alberto Gandía.

Forza Breo

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Edwin Escobar marqués l'empat. Al minut 30 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Nelson Solalinde de Breo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Atanas Peshakov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marvin Hergeirsson, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Breo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marvin Hergeirsson va desviar el xut final de Edwin Escobar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Edwin Escobar sol davant la porteria al minut 17, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 73 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Daniel Nikolai Schelleter va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Nelson Solalinde va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Marvin Hergeirsson.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Cortés de Breo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.