Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bancos CF (489153) - ud playa (778963) » 670518353: T65/J8/V

Liga 670518353 Información oficial sobre el partido 670518353 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.147 (5660)

CasVer F.C. Alineación oficial del equipo 'CasVer F.C.' en el partido 1 - 1 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
0 - 1 Manuel Vandoma (32')
Steffan Skibenæs (33') 1 - 1
CasVer F.C. Alineación oficial del equipo 'CasVer F.C.' en el partido 1 - 1 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CasVer F.C. Alineación oficial del equipo 'CasVer F.C.' en el partido 2 - 0 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CasVer F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Steffan Skibenæs va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dragoş Gogoi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ricardo Mantas, als 15 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CasVer Bastian Gasche quasi marca al minut 21 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en 郑 (Zheng) 弘洋 (Hongyang) l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): CasVer va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Steffan Skibenæs ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): CasVer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hussein Rashad va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Piet van Ardenne.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alexis Lóstrego s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 郑 (Zheng) 弘洋 (Hongyang) de CasVer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73 del partit, 郑 (Zheng) 弘洋 (Hongyang) de l'equip CasVer, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Freddie My Boys

Goles Goles

  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del FreeBoys. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Manuel Vandoma va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El FreeBoys va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Jaroslav Gilar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de FreeBoys, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ernesto Cristaldo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.