Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ud playa (778963) - Forza Breo (489285) » 670518322: T65/J1/V

Liga 670518322 Información oficial sobre el partido 670518322 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.147 (5660)

Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido 0 - 1 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
0 - 1 Aleandro Faccio (11')
Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido 0 - 1 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido 1 - 1 Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,3 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Freddie My Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 13 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Márk Kubinszki quasi empata el partit per a FreeBoys, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FreeBoys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zalán Tyukodi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FreeBoys va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ernesto Cristaldo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Menelao Nizzolo de FreeBoys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Forza Breo

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Aleandro Faccio quedar desmarcat i marcar per a Breo al minut 11. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Franck Castor va estar a punt de posar per davant a Breo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Piet van Ardenne va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ilie Dumitru que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel De León de Breo es va guanyar la targeta groga merescudament.